Welcome to Network Marketing ve Kripto Para Forum

Network Marketing ve Kripto Para Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Administrator

Sayfa: [1]
1
RebelliousCoin (REBL) adında bir ICO  topluluÄŸun ICO'ya destek olanlara bedava RebelliousCoin (REBL) dağıtıyor.

Sizden istenilen bazı koşulları sağladığınızda RebelliousCoin'in topluluğu Ethereum adresinize ücretsiz RebelliousCoin (REBL) yolluyor.
https://youtu.be/2u4hLbc6JD8

Yapmanız gerekenler çok basit.
https://www.rebellious.io/airdrop-forms/ sitesine giriyoruz.
Karşımıza 3 farklı seçenek çıkıyor.


1) Easy Form'u doldurursanız topluluk 500 RebelliousCoin (REBL) hediye ediyor.
Easy Form'da istediği şeyler çok basit;

Kullanıcı İsmi
Åžifre
Mail Adresi
Ethereum Adresi
Telefon Numarası

2) Intermediate Form'u doldurursanız topluluk 1000 RebelliousCoin (REBL) hediye ediyor.
Bu kısımda sizden istediği şeyler;

Kullanıcı İsmi
Åžifre
Mail Adresi
Ethereum Adresi
Telefon Numarası
Cryptocompare'de bir hesap ve bu hesapla takip ve paylaşım.
Topluluk Telegram kanalına abonelik

3) Legendary Form'u doldurursanız toluluk performansınıza göre size 2000 veya 4000 RebelliousCoin (REBL) hediye etme sözü veriyor. Biraz zahmetli olsada bence denemeye değer :)

Kullanıcı İsmi
Åžifre
Mail Adresi
Ethereum Adresi
Bilgisayara RebelliousCoin wallet indirilecek
Topluluk Telegram kanalına abonelik
Topluluk twitter sayfasına abonelik ve istenilen tweet paylaşımı.
Discord'da topluluk sayfasını takip ve paylaşım.
Facebook'da topluluk sayfasını takip ve paylaşım.
Reddit'de topluluk sayfasını takip ve paylaşım.
Cryptocompare'de bir hesap ve bu hesapla takip ve paylaşım.
Tüm istenilen sosyal medya hesaplarında profil resimlerini RebelliousCoin avatarı yapma.
Topluluk kanallarındaki Youtube videosunu güçlü bir sosyal alanda paylaşmanız isteniyor.
Coinmarketcal'de oylama yapmanız isteniyor.
Son olarak free bir şekilde farklı birşeyler yapmanızı istiyorlar hayal gücünüzü kullanın ve sizi ödüllendirelim diyorlar. Hayal gücünü iyi kullanan 50 seçilmiş kişiye extra 5000 REBL daha verebiliriz diyorlar :)

Arkadaşlar tavsiyem üçüncü şıkta istediklerini yapın birşey kaybetmezsiniz. He uğraşamam derseniz 1 veya 2 yi mutlaka yapın 500 REBL tanesi 1 dolar olsa havadan 500 dolarınız olur.

Sizden istediği Ethereum cüzdan adresi için verdiğim linkten kendinize cüzdan oluşturabilirsiniz.
https://www.myetherwallet.com/

Değerlendirenler inşallah kazançlı çıkar ve bu konu altında kazançlarımızı paylaşırız. Bol Şans!


Kaynak:http://bit.ly/2yo60YC

2
AirDrop / Airdrop Nedir? Nasıl Katılırım?
« : Aralık 11, 2017, 08:36:30 ÖS »
Airdrop Nedir?
Airdrop, havadan gelen yardım anlamına geliyor. Kripto para dünyasında ise yeni oluÅŸturulan coinlerin bedava olarak dağıtılması anlamında kullanılmaktadır. Peki airdrop nedir? Airdrop; yeni üretilen/üretilecek olan coinlerin kripto para dünyasında tanıtımını yapmak suretiyle coinin geniÅŸ bir kitle tarafından tanınmasını saÄŸlamak,  üretilen/üretilecek coinin arkasında duracak saÄŸlam bir topluluk oluÅŸturmak gibi farklı stratejik amaçlar doÄŸrultusunda bir kısmının ücretsiz olarak dağıtılması iÅŸlemine verilen isimdir.

Airdrop’a Nasıl Katılırım?

Airdrop yapacak olan coin üreticileri bitcointalk forumu üzerinden, kendi websiteleri veya farklı iletişim kanalları üzerinden airdrop duyurusunu ve katılım şartlarını açıklarlar. Belirtilen katılım şartlarına uygun profile sahip kişiler, açıklamada belirtilen yolları takip ederek airdrop’a katılım sağlayabilirler. Airdrop yapılacak olan coin üreticileri kendi hedeflerini destekleyecek profile sahip kişilere erişebilmek adına airdrop katılım şartlarını belirlerler. Koşulsuz herkese dağıtım yapılabildiği gibi, Bitcointalk Forumunda belli üyelik statüsüne erişmiş üyeler, telegram ve slack kanallarına üyelik, twitter hesabı üzerinden twit atılması,facebook paylaşımı gibi farklı talepleri karşılayan üyelere de dağıtım yapılabiliyor.

Airdrop Kazançlı mıdır?
Airdrop yapılan coin elinize geçtiÄŸinde eÄŸer herhangi bir exchange sitesine eklenmiÅŸ ise;  isterseniz anında Bitcoin ve ya Ethereum’a çevirebilirsiniz, isterseniz de ileride deÄŸerleneceÄŸi düşüncesi ile hareket ederek yatırım amaçlı olarak portföyünüzde bekletebilirsiniz. Genellikle $5-10 seviyelerinde baÅŸlangıç deÄŸerlerinde olabilen airdrop coinleri, airdrop iptali,coinin herhangi bir exchange sitesine eklenmemesi, exchange sitesine eklenen airdrop coininin deÄŸer yakalayamaması vb. bir sürü sebepten dolayı hiç bir kazanç saÄŸlamayabilir. Airdrop üzerinden gelen bir coin bazen hiç bir deÄŸeri olmadığı gibi bazen de beklenmedik deÄŸerlere de ulaÅŸabilir. Kısa bir süre içerisinde airdrop yapılan coinin katılım ÅŸartlarını saÄŸlayarak elde edebileceÄŸiniz ücretsiz coin, sizin için kripto para dünyasının sürprizlerine açılan bir kapıdır. Vaktiniz varsa ve airdrop ÅŸartlarını karşılıyorsanız airdroplara katılmanızı tavsiye ederiz. Bazı airdrop coinleri daha fazla kiÅŸiye eriÅŸebilmek için referral sistemi kullanabiliyor. Referral sistemini kullanarak airdrop bilgisini paylaÅŸtığınız arkadaşınızın airdrop’a katılımını saÄŸlayarak daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

Airdrop’lardan Nasıl Haberdar Olabilirim?

Network Marketing ve Kripto Para Forumu  olarak, sizlerin Airdrop takibi yapabilmeniz adına oluÅŸturmuÅŸ olduÄŸumuz Airdrop Forumumuz   Ã¼zerinden  güncel airdrop bilgilerine eriÅŸebilirsiniz.

3
Ä°CO (Initial Coin Offering) / ICO (Initial Coin Offering) Nedir?
« : Aralık 11, 2017, 08:23:33 ÖS »
ICO (Initial Coin Offering), yeni projelerin bitcoin ve ether karşılığında temel kripto paralarını sattığı para toplama mekanizmasıdır. Bir yönden, yatırımcıların şirket hisselerini satın aldığı IPO (Initial Public Offering – Halka Arz) ile benzerlik göstermektedir.

ICO’lar nispeten yeni bir olgu ancak blockchain topluluÄŸunda tartışmaların ana konusu olmaya hızla baÅŸlamıştır. Pek çok kiÅŸi ICO’yu kurucuların haksız sermaye artırımı yapmasını saÄŸlayan herhangi bir düzenlemeye tabi olmayan menkul deÄŸer olarak görürken, bir kısmı ise geleneksel giriÅŸim fonlama modelinde bir yenilik olduÄŸunu savunmaktadır. ABD Sermaye Piyasası Kurumu, pek çok ICO’nun fonlama modelini yeniden incelemeleri için birçok proje ve yatırımcıyı zorlayan kötü bir itibara sahip DAO ICO’sunda iÅŸlem gören tokenlerin durumlarına iliÅŸkin olarak bir karara varmıştır. Dikkate alınması gereken en önemli kıstas ise tokenin Howey testini geçip geçmediÄŸidir. GeçmiÅŸ olması halinde, menkul kıymet olarak deÄŸerlendirilmeli ve ABD Sermaye Piyasası Kurumu tarafından uygulanan belirli kısıtlamalara tabi olmalıdır. 

ICO’lar, kriptografik malvarlığı üretmek için gerekli olan pek çok geliştirme sürecini kısaltan ERC20 Token Standardı gibi teknolojiler sayesinde kolay bir şekilde yapılandırılmaktadır. Çoğu ICO, yatırımcıların genellikle bitcoin ya da ether olan fonlarını, fonları depolayan ve ileriki bir zamanda yeni bir tokene eşit değer dağıtan akıllı sözleşmeye göndertmek suretiyle çalışmaktadır.

Tokenin aslında menkul deÄŸer olmadığı farz edilerek, ICO’ya kimin katılabileceÄŸine iliÅŸkin birkaç kısıtlama bulunmaktadır. Dünya çapında bir yatırımcı havuzundan para almanız halinde, ICO’da toplanan meblaÄŸlar çok yüksek olabilecektir.  ICO’lar ile ilgili en temel sorun ise paraları ürün öncesi toplamalarıdır. Bu da yatırımları oldukça tehlikeli ve riskli hale getirmektedir. Bunun karşı savunması ise, bu para toplama ÅŸeklinin protokol geliÅŸtirmeyi teÅŸvik etmek amacıyla özellikle faydalı hatta gerekli olduÄŸu yönündedir.

ICO’nun esaslarına iliÅŸkin tartışmaya baÅŸlamadan önce bu trendin nasıl baÅŸladığına dair tarihsel baÄŸlam hakkında bilgi sahibi olmak önem arz etmektedir. 

ICO’nun Tarihi

Birçok proje 2013 yılında geliştirmeleri denemek ve fonlamak amacıyla crowdsale (kitle satış) modelini kullanmıştır. Ripple ağı önceden 1 milyor XRP token madenciliği yapmış olup, itibari para ya bitcoin karşılığında bunları gönüllü yatırımcılara satmıştır. Ethereum ise 2014 yılının başlarında o dönemdeki tamamlanmış en büyük ICO olan yaklaşık 18 milyon USD değerinde fon toplamıştır.

DAO, Ethereum’da yeni bir token için yapılan ilk para toplama girişimidir. Diğer blockchain projelerini fonlayacak merkezsizleştirilmiş bir ağ oluşturmayı vadetmiş ancak yönetim kararlarının token sahiplerinin kendisi tarafından verilmesi bakımından emsalsiz olmuştur. DAO’nun150 milyon USD’den fazla para toplayarak başarı sağladığı sırada bilinmeyen bir saldırgan tarafından teknik zafiyet dolayısıyla milyonlar bu ağdan boşaltılmıştır. Ethereum Vakfı, en iyi yolun çalınan fonları geri almalarını sağlayan hard fork (çatallanma/ikiye bölünme) yoluna gitmek olduğuna karar vermiştir.

Ethereum platformunda güvenli bir şekilde token fonlama girişimi ilk aşamada başarısız olsa da, blockchain geliştiricileri, Ethereum kullanarak token piyasaya sürmenin alışılagelmiş girişim sermayesi modeliyle tohum yatırım turunu takip etmekten daha kolay olduğunu fark etmiştir. Özellikle, ERC20 standartları, Ethereum blockchain’inde kendi kriptografik tokenlerini yaratmaları açısından geliştiricilere kolaylık sağlamaktadır.

 Bir kısım ise, kitle fonlama projelerinin ICO’ların sıklığı ve büyüklüğü açısından Ethereum’un gözde uygulaması olabileceÄŸini savunmaktadır. Daha önce hiçbir yeni baÅŸlayan ürün öncesi ÅŸirket bu kadar parayı bu kadar kısa sürede toplamamıştır. Aragon yalnızca 15 dakika içerisinde 25 milyon USD, Basic Attention Token sadece 30 saniye içerisinde 35 milyon USD, ve Status.im ise birkaç saat içerisinde 270 milyon USD toplamıştır. Birkaç düzenleme ve bu ÅŸekilde bir kullanım kolaylığı ile ICO dünya çapında çeÅŸitli düzenleyici kurumun yanı sıra toplum tarafından da incelenmeye alınmıştır.

ICO yasal mıdır?

Bu soruya verilecek kısa cevap “belki” olacaktır. Oldukça yeni ve herhangi bir düzenlemeye tabi olmayan finansal varlıklar olmalarına ilişkin hem lehte hem de aleyhte savunmalar yapıldığından ICO’lar hukuki açıdan oldukça gri bir bölgede yer almaktadır. Ancak, ABD Sermaye Piyasası Kurumu’nun son kararı bu gri bölgenin bir kısmını aydınlığa kavuşturmayı başarabilmiştir. Bazı durumlarda, token yalnızca faydalı bir tokendir. Yani, token sahibine belirli bir protokole ya da bir ağa erişim imkanı sunar ve böylece finansal bir menkul değer olarak değerlendirilemeyebilir. Öte yandan, tokenin öz sermaye tokeni olması halinde, tek amacı değerini artırmak olup bu yönden daha çok menkul değer olarak görünmektedir.

Çoğu kişi, gelecekte öncelikli platformlara erişim sağlamak amacıyla token satın alırken, pek çok kişinin ise spekülatif yatırım amaçlarıyla token satın aldığı kanısının aksini ispatlamak zordur.

ABD Sermaye Piyasası Kurumu’nun kararı faydalı token ve menkul kıymet tokenlerinin durumuna ilişkin açıklık getirmiş olsa da yasa uygunluk sınırlarının test edilmesi için hala pek çok alan bulunmaktadır. Şimdilik ve yeni bir mevzuata ilişkin sınırlama getirilene kadar, girişimciler bu yeni olgunun avantajlarından yararlanmaya devam edecektir.
 
Kaynak: http://m.nasdaq.com/article/what-is-an-ico-cm830484

4
Merhabalar
NetworkMarketing ve Kripto Para Forumumuza HoÅŸ geldiniz.
NetworkMarketingVe.Com,Network Marketing,Tavsiyenin Gücüne inanan ve milyonlarca insanın geçim kaynağı olan bir devasa sektörün,  teknolojiyle iç içe geçmiÅŸ yaÅŸam tarzını benimseyen kullanıcıların ilgi alanlarına hitap eden,  bilgilendirici, paylaşılabilir ve en önemlisi güncel, teknolojik,yeni giriÅŸimler ve projeler hakkında içerikler üretmeyi amaç edinmiÅŸ zengin bir web platformu olma hedefiyle  Kasım 2017 tarihinde baÅŸlatılmış bir projedir.Bitcoin, Altcoin, Blockchain,Yeni GiriÅŸimler ve Fintech konularını kapsayan ve tüm dünyadaki geliÅŸmeleri en hızlı ÅŸekilde sizlere sunmaya çalışan bir haber sitesidir.

Yayın hayatına baÅŸlamış olan NetworkMarketingVe.Com  içerikleri ÅŸimdilik kurucusu tarafından üretilmektedir. Önümüzdeki dönemde, NetworkMarketingVe.Com üyeleri de ürettikleri içerikleri sitede yayınlayabilecek ve böylece farklı bakış açılarına sahip yazarların elinden çıkan daha zengin bir içerik havuzu oluÅŸacaktır.

NetworkMarketing,Girişimcilik,İco,Yeni projelerden haberler ve Kripto Paralarla ilgili konuların konuşulacağı ve seviyeli bir ortamda tartışılacağı forum bölümümüz 10 Aralık 2017 Tarihi itibariyle yayın hayatına başladı.Hayırlı olsun.

DESTEK OLMAK Ä°STERSENÄ°Z

BTC: 1Bno39AF8RyxXer1wFoTk2DqKavnRP278V

ETH: 0x6812A94C6Ed351D8d30cCCe8fb9dFf17d2698B00

Sayfa: [1]